vrijdag 23 april 2010

kink in de kabel
Vorige week heeft Ingeborg een ingegroeide teennagel laten verhelpen. Bij die behandeling is echter een grote hoeveelheid Fenol per ongeluk over haar voet gelopen, waardoor inmiddels over ongeveer haar halve voet een derde graads chemische brandwond is ontstaan.

Donderdag is ze dus opnieuw naar de dokter gegaan en die gaf aan dat doordat ze er wel gevoel in heeft de wond de zenuwen waarschijnlijk niet beschadigd zijn. Hij raadde echter wel aan om zo min mogelijk te lopen om de wond goed te laten genezen.

En degene die wel eens in Las Vegas zijn geweest weten dat The Strip afrijden met de auto een onderneming van tenminste een halve dag is en dat het lopen van de hotelkamer naar de lobby al een kwart marathon kan zijn. En verder we wilden juist veel gaan lopen in ondermeer Death Valley, Zion, Valley of Fire, Mt. Charleston en Red Rock Canyon, om het shoppen van Ingeborg nog maar even over te slaan.

Dus bleef er niets anders over dan het advies van de dokter opvolgen en de reis te annuleren. De auto annuleren bij USA Reisen ging makkelijk, met 1 belletje naar Duitsland werd aangegeven dat we binnen 10 minuten moesten mailen, zodat we nog binnen de annuleringstermijn vielen.

Vanmorgen KLM Vakantiedeals gebeld en ook daar ging het erg coulant, we konden omdat we op de 23e zouden vliegen nog onder de "vulkaanas-regeling" worden geschoven en dus storten ze de hele reissom terug.

Dus heeft Erwin z'n doorlopende annuleringsverzekering niet eens nodig gehad.

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet