maandag 6 december 2010

bootje varen
dinsdag 0 november 1999
Tijdens een avondje eten bij Ronald en Linda bleek dat we precies een week na elkaar in Londen waren geweest. En dat zij de pie-maker die Ingeborg ook wel zag zitten vanuit een Engelse winkel hadden meegenomen. Zo ontstond het idee om met z'n vieren een paar dagen naar Engeland te gaan. Dus rijden we vanavond in de camper van Ronald en Linda naar de boot die ons vanuit de Europoort naar Hull brengt. De nacht wordt op zee doorgebracht.

P&O Ferries
Engels huwelijks feestje
woensdag 29 december 1999
We rijden naar waarschijnlijk via Liverpool naar Bowness-on-Windermere in het South Lakeland. Een ritje van zo'n 350 kilometer. In de avond komen we dan aan bij ons verblijf voor de komende dagen. Misschien pikken we onderweg nog iets mee van de festiviteiten vanwege het huwelijk van William en Kate.

het Lake District
vrijdag 3 december 1999
Ronald en Linda zijn aandeelhouders bij Hapimag, dus was een keuze voor de locatie waar we verblijven eenvoudig: in een van de vakantiehuizen van deze organisatie. Wat we precies gaan doen in de omgeving weten we nog niet, maar we gaan ons vast niet vervelen.

Hapimag
terug aan het werk
zaterdag 4 december 1999
We rijden weer naar Hull toe. Onderweg stoppen we vast even in Manchester of een andere leuke plek. In de avond stappen we weer op de boot die morgenochtend vroeg in Rotterdam afmeert, om dan gelijk door te rijden naar het werk.

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet