vrijdag 11 januari 2013

heading east
zaterdag 11 december 1999
Vroeg op, want om half zeven vertrekken we vanaf Schiphol met Transavia vlucht 6901 naar Dubai. Ruim 6,5 uur vliegen, maar we hebben de eerste stoelen in het vliegtuig met extra beenruimte en met allebei een volgepropte iPad komen we de tijd wel door. Om half vijf lokale tijd zetten we dan voet op Aziatische bodem. Dan lopen we naar Budget Rent-a-car waar een Nissan Qashqai of iets dat daarop lijkt klaar staat.

Volg onze vlucht live
onderdompelen
zondag 12 december 1999
Twee volle dagen Dubai hebben we te gaan. Wat we precies gaan doen weten we echt nog niet. We laten ons verrassen, maar op de todo lijst staat in elk geval Dubai van bovenaf bekijken in de 828 meter hoge Burj Khalifa, het enige 7 sterren hotel ter wereld Burj Al Arab, voor Ingeborg een shopping malletje en voor Erwin misschien door de woestijn rijden in een Hummer. En we overnachten op een van de door Nederlanders aangelegde palmeilanden.

Burj Khalifa
Rixos The Palm
bye bye Dubai
dinsdag 0 november 1999
Vandaag is alweer de laatste dag, maar we vliegen pas om 6 uur terug, dus 's morgens worden we lekker wakker midden in de woestijn in het Bab Al Shams resort. Hopelijk kunnen we de grootste moskee van Dubai bezoeken en nog even genieten van de zon voordat we terug gaan naar het ongetwijfeld veel koudere Nederland. Net voor twaalf uur landen we weer op Schiphol na een korte tussenstop in Istanbul.

Bab Al Shams
Volg onze vlucht live

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet