Warning: file_get_contents(/home/vakantie/tmp/instamapper.data): failed to open stream: Bestand of map bestaat niet in /home/vakantie/php/objects/instamapper.php on line 49

Warning: Creating default object from empty value in /home/vakantie/php/objects/instamapper.php on line 59

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vakantie/php/objects/instamapper.php:49) in /home/vakantie/www/index.v1.php on line 232
Ingeborg en Erwin op vakantie - Spanje 2014 - maandag 26 mei 2014 - de planning

maandag 26 mei 2014

Hit the road
maandag 27 december 1999
Vandaag wordt er eerst nog gewoon gewerkt, maar rond een uurtje of vier pikt Erwin Ingeborg in Etten-Leur op en rijden we vast naar Nancy (ca. 450 km) in het noorden van Frankrijk. We overnachten in een Bed and Breakfast net buiten de stad.

Le Clos Jeannon

Op naar Spanje
donderdag 2 december 1999
Niet al te laat stappen we weer in de auto, want de Route du Soleil wacht op ons. We rijden een slordige 920 kilometers naar het noorden van Spanje, waar we een mooie kamer met hopelijk zeezicht geboekt hebben in Mas Del Mar. We blijven hier twee nachten, dus tijd genoeg om het een en ander in deze ons wat bekendere omgeving te doen.

Mas Del Mar

The Badlands van Spanje
donderdag 30 december 1999
In Navarra liggen de mooiste Badlands van Spanje, de Bardenas Reales. Daar wilden we vorig jaar al naar toe, maar toen bleek het noorden van Spanje erg nat en koud. Dus dit jaar, als we ruim een maand later zijn, gaan we het er wel op gokken. We verblijven in ongetwijfeld het mooiste hotel van de regio dat op de woestenij uit kijkt.

Aire de Bardenas

Verder zuidwaarts
vrijdag 3 december 1999
Door het verslag van Albert en Monique over hun tripje naar Toledo werden we aangenaam verrast. Dus moest ook deze locatie in een reis opgenomen worden. Ingeborg wil Toledo graag zien en Erwin die prachtige witte molens op de foto zetten. Dus toeren we vandaag, mogelijk via Madrid, zuidwaarts naar het plaatsje Nambroca net buiten Toledo. Opnieuw legden we een mooie overnachtingsplek voor twee nachten vast.

Verslag Monique en Albert
Villa Nazules Hípica Spa

Coby en Martin
donderdag 2 december 1999
Toen we Coby en Martin vertelden over onze plannen om naar Spanje te gaan begin juni bleek dat ook zij daar op dat moment in een gehuurd huis ruim vier weken verblijven. Dus was het idee om bij ze langs te gaan snel geboren. We gaan dus kijken hoe zij er bij zitten in Benissa. En we mochten gelijk een nachtje blijven slapen.

Monique en Albert
zaterdag 4 december 1999
Uiteraard gaan we ook graag weer naar Macisvenda waar Monique en Albert hun heerlijke casita opnieuw ter beschikking aan ons stellen. We moeten Albert immers nog steeds de inhoud van het Victoria's Secret tasje dat Ingeborg uit Londen meebracht over handigen. Wat we daar allemaal precies gaan doen weten we nog niet. In elk geval weer lekker genieten van alle verhalen van die twee lieve mensen en op zaterdagavond zijn we bij Agnes en Bauke uitgenodigd voor een dinertje.

Casa Dos Palmeras

Zeker naar Frankrijk
dinsdag 0 november 1999
Op zondagmorgen vertrekken we bijtijds uit de casita en gaan zeker een kilometer of 1.000 naar het noorden rijden. Hoe ver we komen en waar we overnachten hangt helemaal af van de drukte en het weer onderweg. We hopen stilletjes op een plekje bij La Roussiere.

La Roussiere

De laatste etappe
donderdag 9 december 1999
Op tweede Pinkstedag rijden we terug naar huis. Het zal ook wel een flinke rit worden, maar morgen moeten we weer present zijn op het werk. Dus gewoon verstand op nul en rijden.

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet