vrijdag 12 april 2013

eerste stukje
zondag 26 december 1999
Vanavond rijden we vast richting het noorden van Frankrijk. Waar we precies zullen overnachten hangt van de zin tot rijden, de drukte op de weg en het weer af.
op de bonnefooi
donderdag 2 december 1999
Helemaal tegen ons gebruikelijke principe in staat er in de eerste periode van onze reis niets vast. Het idee is om in Baskenland te verblijven, maar misschien is het daar geen lekker weer en rijden we door naar Andalusie. Er is dus ook niets vooraf vastgelegd en zien wel waar we uit gaan komen.
Monique, Albert, Agnes en Bauke
woensdag 8 december 1999
Vorig jaar kregen we al het aanbod om in de casita van Monique en Albert te verblijven. Zij wonen in Macisvenda, maar die vakantie ging door omstandigheden op het laatste moment niet door. Dit jaar gaan we het opnieuw proberen, kunnen we eindelijk ook Agnes en Bauke de hand schudden, die in dat dorp ook een huisje gekocht hebben.

Casa Dos Palmeras
richting het noorden
maandag 13 december 1999
Vandaag rijden we weer richting het noorden. Ergens net voor de Franse grens willen we uit zien te komen. Misschien wel in La Bisbal d'Emporda, waar we een paar jaar terug in een super hotel verbleven.

Castell d'Emporda
terug in Frankrijk
dinsdag 14 december 1999
En ook vandaag rijden we weer in noordelijke richting om bij Anja en Luc uit te komen in Rieupeyroux, zodat we weer twee avonden van de geweldige kookkunsten van Luc kunnen genieten.

La Source du Bonheur
bijna in Nederland?
dinsdag 0 november 1999
De thuisreis wordt aangevangen. Maar als het weer of de drukte tegen zit is er speelruimte voor nog een overnachting in Noord-Frankrijk en bereiken we Rotterdam dus morgen pas.

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet