maandag 27 februari 2012

all aboard
donderdag 2 december 1999
Vandaag gaat het gebeuren: we nemen 's middags de watertaxi naar de cruiseterminal om daarna in te schepen op de ms Rotterdam. Ja, we gaan cruisen tijdens onze honeymoon! We gaan kijken of de vooroordelen kloppen: is cruisen iets voor 65+ers? Voor Erwin een langgekoesterde droom om eens een keer vanaf zo'n kolos langs ons huis te varen. We zijn benieuwd! We varen naar het prachtige Noorwegen.

ms Rotterdam
Zuidelijke Fjorden cruise
the love boat
dinsdag 7 december 1999
Je kent die beelden misschien nog wel: beetje zwemmen, drankje, beetje shoppen, nog een cocktailtje, lekker vertoeven aan dek, een drankje en een hapje en daarna aan tafel (bij de kapitein). We gaan deze dag op zee heerlijk relaxen en genieten. En als we even geen zin hebben in mensen om ons heen, onze hut zit aan de voorkant van het schip pal onder de brug, dus ook daar is het leuk naar buiten kijken.

hee hee Wickie
dinsdag 28 december 1999
Vandaag meren we om 8.00 uur aan in Oslo. Niks geen uitslapen dus! Er is zoveel te doen: het vikingschipmuseum, de National Gallery (met De Schreeuw van Edvard Munch), het bijzondere operagebouw, het Aker Brygge shoppingdistrict... Te veel om op te noemen. We komen vast tijd te kort want om 17.00 uur moeten we weer aan boord zijn voor cruisen door het Oslofjord.

Vikingschipmuseum
National Gallery
Opera van Oslo
Nog meer Oslo

Kristiansand
woensdag 29 december 1999
Vandaag kuieren we door Kristiansand om lekker te genieten van de prachtige houten huisjes en kleine straatjes. We zullen de omgeving verkennen per auto, die we al gehuurd hebben via SiXT. We moeten om 5 uur weer aan boord zijn, want dan vertrekken we richting Stavanger.

Visit Kristiansand

sightseeing Stavanger
vrijdag 3 december 1999
Ook vandaag weer veel te doen! Oud Stavanger gaan we zeker bekijken. Maar misschien ook de Swords in the Rock. Of toch de Preikestolen beklimmen? Who knows? In ieder geval wacht ons ook een mooie tocht door de Lysefjord.

The Stavanger Region

met de trein
dinsdag 0 november 1999
Vroeg opstaan, want in de vroege morgen varen we door de Sognefjord diep landinwaarts. Eenmaal in Flåm pakken we de trein voor een tocht door de bergen. Deze tocht schijnt iets heel bijzonders te zijn. En vanaf een uur of zes gaan we weer van de Sognefjord genieten.

Visit Flåm
Flåmsbana

luieren
woensdag 1 december 1999
Vandaag blijven we weer aan boord voor de terugreis naar Rotterdam. We laten ons het cruiseleven weer goed gevallen.

weer thuis
donderdag 2 december 1999
Vandaag meren we om 7.00 uur weer aan in Rotjeknor.

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet