zaterdag 11 juni 2016

home sweet home
Eerst lekker ontbijten en daarna op pad. Halverwege met de koffers kwam het personeel gelijk aanrennen: "daar zijn wij voor". Alles in de auto en op pad. Eerste stop de supercharger in Nancy. Daar kwam het water met bakken uit de hemel, dus na een minuutje of 10 werd de auto weer losgekoppeld en besloten we naar de supercharger in Metz te rijden. Die 100 kilometer bleef het regelmatig (stort)regenen en ook in Metz was het naar de supermarkt die bij de lader staat een onderneming. Droog aankomen was simpelweg onmogelijk. Kopje koffie en weer op pad. Via Luxemburg door Belgie naar Urmond in Limburg. Gelukkig werd het steeds droger en brak zelfs het zonnetje af en toe door. Dat rijdt toch een stuk lekkerder. Bij Luik nog een beetje rond gereden, want de Belgen hadden bedacht dat de afslag richting Maastricht best afgesloten kon worden vanuit een richting, zonder ook maar iets van een duidelijke waarschuwing of omleiding.

In Urmond de auto weer vol geladen en wij ondertussen in het van der Valk hotel een hamburger gegeten. We hadden net afgerekend toen het brandalarm af ging. Vrijwel niemand reageert, ook niet als er wordt omgeroepen dat iedereen via de nooduitgangen naar buiten moet. Gelukkig was het loos alarm, maar je moet je niet voorstellen hoe het in een echt noodgeval afgelopen zou zijn.

De rit naar Rotterdam ging vlot en rond half negen schoven de we koffers de lift weer in. We hebben een heerlijke vakantie gehad!
 
Vandaag reden we deze route:
 
Ingeborg Adegeest Bonjours à tous! Voor de laatste keer vanuit Frankrijk. Donkere wolken pakken nu samen, maar wij gaan eerst ontbijten en dan.... Op naar Rotterdam!

Erwin Lubbers Eens kijken of de 360 panorama foto al werkt...

09:54
John Koens Nancy?
John Koens Werkt niet😞
Bauke Van Beurden Werkt! Cool
Arthur Pijpers Yep, hij doet het, grappig.
Kurt Peterson Prima. Gaaf!!!
Hetty Willebrands Hij doet het hoor!!!
Hans Devries Met welke app maak je de foto? Leuk dit!
Erwin Lubbers Heeft ingecheckt bij Tesla Supercharger Nancy.
Erwin Lubbers Heeft ingecheckt bij Tesla Supercharger Metz.
Erwin Lubbers Heeft ingecheckt bij Tesla Supercharger Urmond.
Erwin Lubbers En de auto weer ff volladen terwijl wij een hapje eten...

Hans Devries Wij zijn er ook! Om te 💤💤💤💤 😃
Erwin Lubbers Heeft ingecheckt bij Doktoren.
bij Doktoren 20:31
Erwin Lubbers 4.815 km en 950 kWh verder weer thuis en dat allemaal zonder een cent stroom te betalen 😜

bij Doktoren 20:32
Hetty Willebrands Frans vraagt : heeft hij dan nergens hoeven te betalen....??? je moet toch een creditcard invoeren?!!

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet