dinsdag 5 februari 2008

Betty, Britney en Hillary
Vandaag staat de Palm Springs Aerial Tramway op het programma. Het is kraakhelder buiten en dus zou het uitzicht uitstekend moeten zijn. Maar eerst op zoek naar de Joshua Tree Ranch om te kijken of we Yolanda vandaag nog op een knol kunnen laten rijden. Dat blijkt daar lastig. De cowboy zit namelijk ook in de zwembad onderhoud business en door de storm van het weekend komt hij om in het werk. Dat stellen we dus even uit.

Dus rijden we naar Palm Springs en stappen Yolanda en Ingeborg in de kabelbaan naar de top van de San Jacinto Mountains. Boven ligt ruim een halve meter sneeuw en het is er prachtig. Ook de vallei is prima te zien. Erwin vermaakt zich bij het dalstation ook prima. Een stukje wandelen over een vals plat doen de kuiten daarna behoorlijk voelen.

Als ook de dames beneden zijn rijden we naar het stadje waar we op een terras plaatsnemen en heerlijk mexicaans eten in de zon bij een temperatuur van een graadje of 23. Op de terugweg weten Ingeborg en Yolanda van geen ophouden. Een tequilla doet wonderen. Zelfs koffie bij de Starbucks bestellen gaat erg moeizaam door het lachen. Bij de Starbucks vragen ze bij het bestellen om je naam, zodat ze de koffie uit elkaar kunnen houden. De namen Ingeborg en Yolanda zijn echter zo moeilijk voor Amerikanen, dat ze Yolanda Betty noemen. De tweede keer kiezen we zelf een naam: Britney. En morgen doen we Hillary.

Eenmaal terug hebben we eigenlijk allemaal geen trek meer. We bellen nog even met een andere ranch in de omgeving en daar blijkt morgen wel paard gereden te kunnen worden. We stappen alweer tussen acht en negen uur in bed om als een blok in slaap te vallen.

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet