woensdag 6 februari 2008

a horse is a horse of course of course
Vandaag staat in het teken van het paard. Vanmorgen rijden we via de Starbucks voor koffie en het Internet naar Morongo Valley. In dat gehucht is de Coyote Ridge Ranch gevestigd waar Yolanda een ritje op een paard zal maken. Gelukkig hadden we even op Google Maps gezocht waar het was, want anders hadden we nu nog aan het zoeken geweest. Verder was het erg handig dat we een 4WD hebben, want de Cheyenne Trail en Panorama Road bleken meer een rotspad dan weg.

Bij de ranch aangekomen bleek het een vrouw (Sue) te zijn die 18 paarden hield en helemaal gek was van beesten. Kippen, geiten, varkens en een hond liepen rond op het terrein. Gisteren meldde Sue nog dat Yolanda de enige gast was, vandaag bleek er nog een typische Amerikaanse bij te zijn gekomen. En typisch Amerikaans is: blah blah blah, weinig inhoud.

De trail met het paard ging door bergen en de "Coyote Creek" die droog stond. Sue vertelde ronduit over de omgeving en de paarden. De helm die Yolanda op het laatst toch maar opzette was niet overbodig. De trail voerde namelijk over steile paden en langs afgronden.

Na twee uur hebben we Yolanda, met spierpijn, weer opgehaald. De barbeque zou vandaag aangestoken gaan worden. Maar helaas, bij het proberen gisteren zat er nog gas in de tank, vandaag bleek hij leeg. Dus de worsten en hamburgers in de oven geschoven en daarna lekker buiten in het zonnetje opgegeten, dat is nog eens "winter-weberen".

En eindelijk was het water in de hottub weer boven de 100 graden (Fahrenheit) dus plonste Yolanda vol goede moet in het water. Ingeborg en Erwin wachten nog wel even tot het nog ietsje warmer is.

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet