zondag 26 april 2009

kou en duinen
De ochtend begon voor drie van ons "lekker". Ingeborg had het bad laten vol lopen en toen was het water nog warm. Voor de anderen restte niets dan koud water. Voordeel was wel dat iedereen snel aan het ontbijt zat. Vandaag hadden een ritje naar het Coral Pink Sand Dunes State Park bedacht. Dit niet al te veraf gelegen park was voor allemaal onbekend terrein. Op die manier zouden we bijtijds terug zijn om nog even wat wassen te kunnen draaien.

Omdat het toch al een relax dagje werd besloot Erwin de autosleutels vandaag aan Coby te overhandigen. Na wat uitleg over het rijden in een automaat zoefden we richting de duinen. Achterin heb je toch een heel ander beeld. De zandduinen zelf waren best mooi, maar echt overweldigd waren we niet. Dat kwam waarschijnlijk ook door de snijdende koude wind. Na een kort wandelingetje gingen Ingeborg en Coby in een duinpan zitten. Daar was geen wind en een lekker zonnetje. Martin nam nog wat foto's en Erwin bedacht zich een van de ongeveer 100 meter hoge duinen te beklimmen. Dat ging goed tot een meter of 15 onder de top. Daar werd het zo steil dat bij iedere stap van 50 centimeter je 49 centimeter diep in het zand wegzakte. Boven kwam hij dus niet.

Daarna reden we via Hurricane terug naar Rockville. In Hurricane kochten we nog wat boodschapjes omdat we besloten hadden toch lekker "thuis" te eten. Onderweg stopten we nog even bij een uitzichtpunt dat we al een paar keer hadden zien liggen en maakten nog wat mooie plaatjes. Morgen vroeg uit de veren, want er staat een stevige rit op het programma.

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet