donderdag 7 mei 2009

bienvenito a Miami
Na eerst nog even rondgelopen te hebben in Key West nam Coby achter het stuur plaats en reden we terug over dezelfde weg. Weer alle eilandjes en bruggen over. Het uitzicht blijft geweldig, azuurblauw water en witte stranden al dan niet met palmboompjes erop.

Na een uurtje of drie kwam Miami in zicht. Dat was goed te merken, want in zo'n miljoenenstad is het verkeer chaotisch. Gelukkig hebben we ongevraagd van Hertz een navigatie systeem in de auto (al stuurt ze je soms linksaf en laat ze je gelijk daarna keren, zal wel een Amerikaanse manier van rechtsaf gaan zijn).

We logeren vannacht in het Astor Hotel in Miami Beach. Op 200 meter lopen hier vandaan ligt het strand en de oceaan. Daarvoor ligt Ocean Drive, de bekendste straat van deze stad. Hier is het zien en gezien worden. Wat een drukte. Niet alleen wat auto's en mensen betreft maar vooral de muziek. Het lijkt wel of elk restaurant probeert de ander in geluidssterkte te overtreffen. Daar gaan we dus niet eten, want rammelende borden op tafel lijkt ons niks.

Dus aan de hotelier gevraagd waar er een rustig alternatief te vinden was. Nou hij wist wel iets, een Italiaans restaurant, iets verderop gelegen, maar dat was geen probleem. De limousine van het restaurant zou ons komen halen. Dat leek ons wel iets. Dus met een zeker 10 meter lange amerikaan op naar een italiaan. Gaaf! En het eten was ook nog lekker ook.

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet