maandag 4 mei 2009

relaxen met een hoofdletter r
Ontbijten bij het zwembad, zonnen en wandelen op het strand, toeren over twee eilandjes en zwemmen wederom in eigen zwembad. Dat waren de ingredienten van deze laatste maandag in the USA. Vanochtend wat later opgestaan in onze fantastische villa Carmen in Cape Coral. Als je aan de westkust van Florida vertoeft, dan mag een bezoek aan de witte paradijselijke stranden natuurlijk niet ontbreken. We toogden daarom vanochtend naar Sanibel en Captiva Island, want daar zouden prachtige stranden te vinden zijn. Nou, dat klopt! Na een kleine drie kwartier rijden arriveerden we op Sanibel Island, de grootste van de twee.

Veel palmbomen, witte stranden en zeer grote luxueuze huizen. Meteen neergestreken in het witte, harde zand. Martin was meteen onder zeil (geen kind meer aan gehad), Erwin koos het hazenpad met zijn camera (die kan niet stilzitten op het strand), dus de dames hadden het rijk alleen. Een heerlijk windje maakte het helemaal fantastisch. Lekker wandelen in de branding en dat allemaal op een rustige maandagochtend! Na een uurtje en een koffie later, reden we door naar Captiva Island. Net als je denkt dat je genoeg luxe hebt gezien, wordt dat nog overtroffen door de enorme huizen aan het strand op dat eiland. ONGELOOFLIJK! Waar betalen die mensen dat van? We hebben toch iets verkeerds gedaan! Geweldig om te zien.

Het liep alweer tegen 2-en en de check out inspection zou om drie uur langs komen. Wat blijkt: een Duitser. Wilde ook Duits spreken. Ingeborg met haar middelbare school Duits was de klos. Daarna heerlijk gezwommen en geluierd bij ons huis. Inmiddels staat de BBQ aan: gemarineerde zalm, salade, stokbrood, gevulde steak en een heerlijke pinot grigio staan op het menu. We gaan een heerlijke avond buiten tegemoet, want het is hier nu (19.45 plaatselijke tijd) nog 25 graden.

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet