vrijdag 8 mei 2009

de laatste dag
Omdat we pas om zeven uur 's avonds terug vliegen en het een lange dag zal worden slapen we lekker uit. Pas na tienen zitten we aan het ontbijt. Als de koffers zijn gepakt en de auto voor gereden besluiten we naar de vlak bij het vliegveld gelegen Dolphin Mall te rijden. In dit overdekte winkelcentrum kunnen we vast nog een paar uurtjes doorbrengen zonder helemaal doordrenkt op het vliegveld te komen. Dat lukt. Erwin koopt eindelijk een nieuwe zonnebril want de oude valt regelmatig uit elkaar. Ingeborg kan het niet laten om ook hier Victoria's Secret in te duiken en Coby koopt wat geurtjes voor het thuisfront.

Rond een uur of vier rijden we richting het vliegveld. Eerst de auto volgetankt en bij Hertz ingeleverd en dan met de bus naar de terminal. Voordat we inchecken frissen we ons allemaal even op en kleden ons om. De spijkerbroek gaat weer aan, want een short op Schiphol lijkt ons wel erg koud. Bij het inchecken blijken nog stoelen bij de nooduitgang beschikbaar, waarvan Ingeborg en Erwin gebruik maken. Dan begint een periode van wachten. Eerst op Miami International Airport. Dan vliegen we langs de kust van de VS naar het noorden om bij Canada recht naar Londen de oceaan over te steken. De inslaappil wordt genomen en tot aan Ierland zijn we min of meer in slaap.

Bij de landing in Londen is de stad goed te zien. We stappen uit op terminal 3 en moeten naar de nieuwe terminal 5 toe. Wat een verademing is dat vergeleken bij die andere hallen. Licht, modern en overzichtelijk. Weer wordt er wat geshopt, maar uiteindelijk zitten we allemaal te vechten tegen de slaap. Een kort vluchtje brengt ons op Schiphol, waar de taxi al klaar staat. Het was een geweldige vakantie!

En eindelijk konden we de CD waarop de foto's die van het verjaardagskado van Coby en Ingeborg zijn gemaakt lezen, dus die treffen jullie hierbij ook aan.

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet