woensdag 29 april 2009

wat een gestoorde omgeving is dit toch
Na een lange avond gisteren stonden we vanmorgen niet al te vroeg op. De eerste stop vandaag is de patisserie van Jean Philippe waar we genieten van koffie en een crepe met vruchten of chocolade. Slecht voor de lijn, maar heel erg lekker. Daarna naar buiten The Strip op. Eerste stop zijn de winkels in de Miracle Mile van Planet Hollywood. Ingeborg wil daar even shoppen bij Victoria Secret. Als dat eindelijk gelukt is, lopen we naar de M&M shop vlakbij MGM Grand.

Daarna eerst even wat drinken. De eerste Starbucks van deze vakantie wordt bezocht in het MGM. IJskoude drankjes zijn het motto. Dan lopen we de halve Strip af naar het Venitian, daar moeten we de gondels even zien varen. Maar voor we zover zijn stappen we Paris in, want de temperatuur buiten is inmiddels een graad of 30 geworden. Dat in combinatie met een brandende zon maakt de airco van de hotels een verademing.

Wat een gestoorde omgeving is dit toch, wie bedenkt het om half Venetie na te bouwen in een hotel. Maar het blijft leuk om een gondelier te horen zingen tijdens z'n vaartochtje. Het loopt tegen vieren, dus lopen we terug naar het Bellagio waar de auto en bagage nog steeds staan. We moeten de auto nog voltanken voordat we 'm morgenochtend kunnen inleveren bij Hertz. Onderweg bedenken we ons dat we 'm misschien beter direct kunnen inleveren en dan met een taxi terug naar Treasure Island kunnen gaan. Dat scheelt morgenochtend vroeg een hoop tijd en gedoe.

De taxi brengt ons snel naar het laatste hotel voor het vertrek naar Florida. We eten nog heerlijk in het Steakhouse dat ook in TI is gevestigd en gaan nu slapen, morgenochtend om 4 uur vertrekken we uit het hotel, zodat we om net even over zessen op kunnen stijgen richting Miami.

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet