zaterdag 2 mei 2009

orka's, dolfijnen en shops
Vanmorgen op ons gemak opgestaan en ontbeten. Daarna naar Seaworld Orlando, volgens ons Capitool boek een van de rustigere parken rondom Orlando. Parkeren en naar binnen gaan ging lekker vlot. De eerste stop was het Shamu Stadium. Daarin wordt de grootste show van het park opgevoerd met orka's. Echt een groot spektakel, vooral omdat ze het publiek flink onder spetteren. Wij zaten op de vierde rij, maar werden wonderbaarlijk genoeg op wat spetters na gespaard. De rijen voor ons waren echter drijfnat.

Na deze show direct doorgelopen naar de locatie waar de dolfijnen hun kunstjes vertonen. Ook deze voorstelling was prachtig, al stonden de dieren daar minder op de voorgrond. Het leek meer een voorstelling van Cirque du Soleil met allerlei acrobatiek. Toch was ook dit genieten.

Daarna hebben we nog wat door Seaworld gewandeld en ondermeer de pinguins en het aquarium bekeken. Inmiddels was het aantal bezoekers zo groot geworden dat we over de hoofden liepen. Dus om een uur of 3 hielden we het voor gezien en reden terug naar ons appartement, vanwaar we Seaworld zien liggen. Even wat rust genomen en daarna naar het shop walhalla van Orlando: de Premium Outlet. Bij aanvang ging Erwin er nog van uit dat Coby en Ingeborg de grootste shoppers zouden zijn, maar aan het eind bleek de grootste score door Martin gehaald te worden: een koffer vol polo's en andere kleding wordt Nederland in gesmokkeld.

Rond een uur of 10 waren we terug en na wat drinken gaan we om even voor elf aan het avondeten. Het was weer een mooie dag.

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet