woensdag 12 augustus 2009

Bon Vivant!
We zijn net weer terug op de kamer van ons heerlijk diner op het terras. Luc had voor ons weer een lekkere maaltijd bereid: gevulde verse sardientjes op gevulde aubergines, varkensfilet met aardappeltjes en gewokte "groentjes", een kaasplateau en een sorbet van passievrucht met warme ananas en banaan. Zo, dan zijn jullie weer bijgepraat op culinair gebied! Ja, we hebben het getroffen met onze B&B. Vier dagen lang laten we ons heerlijk in de watten leggen. Dat wordt afkicken straks.

Vanochtend na het ontbijt vroeg vertrokken naar Millau om onder het genot van een espresso bij de Mac het verslag van gisteren te versturen. Daarna via een schitterende bergrit met mooie uitzichten over Millau en omgeving, naar het Parc de Chaos de Montpellier le vieux (pfff wat een naam). In dit natuurpark kun je diverse prachtige wandel/klim- en klauterroutes maken lopen de bijzondere rotsformaties. Dat was absoluut de moeite waard. Heerlijk wat gestruind en gewandeld onder een wolkenloze hemel in hoge temperatuur. Was genieten, ondanks de toch fikse inspanning, want er moest aardig geklommen worden! Met rode hoofden en badend in het zweet kwamen we na ruim anderhalf uur weer bij de auto terug. Snel de eigen waterreserves aangevuld en de heerlijke grote gele pruimen genuttigd.

Gorges du Tarn was onze volgende bestemming. Na een schitterende rit met prachtige uitzichten en kneuterige dorpjes, kwamen we aan in deze kloof. Hier was het een en al bedrijvigheid op het water. Op en top vakantie dus! Gereden naar Point Sublime waar we konden genieten van indrukwekkende uitzichten. Toen was het alweer tijd om de terugreis naar Rieupeyroux te aanvaarden. Snel gedoucht en aan tafel gegaan. Tijdens de maaltijd gezellig gekletst met een echtpaar uit Belgie dat is aangekomen. Nu is het inmiddels 23.15. De laatste handwasjes zijn gedaan, tijd om te gaan slapen. Heerlijke dag gehad!

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet