donderdag 27 augustus 2009

daluren
Wat is het heerlijke van vakantie? Niets moet! Vanochtend besloten we om op aanraden van John en Yolande naar het Stubaital te rijden, ongeveer een uurtje van Pertisau. We passeerden lieve dorpjes en wat ons met name opviel was de rust. Niet veel toeristen gezien daar, het is duidelijk een wintersportbestemming. Echter in de zomer valt er veel te genieten! Eerst gereden naar de Stubaier Gletcher. Mooie beelden daar. Fijn rondgewandeld. Lekker aan de Oostenrijkse kost gegaan op de terugweg op de Grawa-Alm. Daar hebben we ook een korte wandeling gemaakt naar de waterval. Super genoten!

We besloten om nog een dal te bezoeken, het Zillertal. Erwin was ooit in Hintertux (gletcher) geweest en wilde dit wel aan Ingeborg laten zien. Mooie rit door het dal gemaakt. In tegenstelling tot het Stubaital was het Zillertal, en dan met name Gerlos, druk bezocht door, vaak Nederlandse, toeristen. We hebben vandaag meer Nederlanders gezien dan in de 2,5 week hiervoor! Mooie natuur, dat wel! Genoten op diverse mooie uitzichtpunten. Het Canadagevoel stak de kop weer op!

Tegen 18.30 waren we weer terug bij ons Ferienhaus. Snel omgekleed en op pad naar een restaurantje een paar honderd meter verderop. We haalden de gemiddelde leeftijd van de gasten met minstens 10 jaar naar beneden, maar het eten was prima: Erwin aan de Wiener Schnitzel (formaat voor 3 personen), Ingeborg aan de rosbief met remouladesaus. Mmmm.... Nog een dag in Oostenrijk te gaan....

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet