ZATERDAG 22 APRIL 2017

die heerlijke rust

Wat kan een mens genieten zeg! Wat is het toch heerlijk om hier te zijn!

We zitten samen in de zon op de loungeset voor de B&B. Benen omhoog (Erwin), wat lekkers te drinken en veel stilte. We hebben terrein voor onszelf. Af en toe drijven wat wolkjes voorbij, maar zittend uit de wind blijft het lekker warm. We lezen wat, spelen wat met de iphone en overpeinzen de dag.

Vanochtend relaxed opgestaan voor een uitgebreid ontbijt. We kwamen niets te kort met croissantjes, verse jus, aardbeien, yoghurt, koffie, brioche enz...Daarna op pad naar het schilderachtige maar drukke Beaune. Voor de derde keer in Beaune en nu eindelijk gelegenheid om het stadje in de stralende zon te bekijken. Uiteraard een bezoek aan het bekende Hospice. Prachtig! Nét niet te druk, gelukkig. Daarna verder gestruind en een cappo gedronken op een terras.

Vervolgens lekker getourd en genoten van de kneuterige dorpjes in de Bourgogne langs de Route de Grands Crus. Prachtige uitzichten vanaf de heuvels vol met beginnende wijnranken en heerlijke stilte overal. Ook de lunch hoog in de heuvels verorberd.

Inmiddels ligt Erwin met de ogen dicht. De eindbestemming van morgen is zojuist geboekt. We reizen naar een volgende zonnige bestemming. Vanavond laten we ons lekker bourgondisch verwennen. Dat gaat zeker goed komen.

Vandaag reden we deze route:

We reden vandaag 164,6 kilometer, waarvoor 35,0 kWh energie nodig was. Het verbruik lag daarmee op 213 Wh/km. We vertrokken om 09:49 en kwamen aan om 22:18. Drie keer werd de auto geladen, waarbij er 90,2 kWh energie in de batterij werd toegevoegd. De gemiddelde rijsnelheid lag vandaag op 43,8 km/uur. De topsnelheid was 148,1 km/uur. Het hoogste punt van de dag lag op 541 meter. Buiten was het vandaag tussen de 3 en 24 graden Celcius.

Facebook

  deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet vorige dag | volgende dag