DONDERDAG 26 JULI 2018

ochtendje Madrid en door

Ontbijt in dit hotel is ons net even te prijzig en direct naast het hotel zit een Starbucks. Dus daar koffie met iets lekkers. Daarna een ochtendje struinen door Madrid. We lopen ondermeer naar het koninklijk paleis. Helaas is net als Sinterklaas ook Letizia niet te zien. En ook de oude markthal wordt aangedaan. Het begint al middag te worden, dus moeten we op weg, want er staat nog een aardige rit voor de boeg.

De stad uit is weer even zoeken. Onder Madrid ligt een ringweg en de navigatie heeft sinds de laatste software update van vlak voor de vakantie blijkbaar moeite met zulke lange tunnels. Bij iedere straat boven ons denkt ze dat we daar rijden. Ding dus even uit en gewoon op de borden navigeren is het devies. Eenmaal op de A1 richting Burgos wordt de hoeveelheid verkeer snel minder en gaat het vlotjes.

In Burgos de auto een beetje bijladen, zodat we onze bestemming, het Viura Hotel in Eskuernaga (Baskenland) kunnen bereiken. Daar is weer een Tesla lader aanwezig. Dit hotel staat samen met een ander (die we morgen bezoeken) al tijden op het favorieten lijstje van Ingeborg. Het is schots en scheef gebouwd en ligt midden in een piepklein dorp. Zo klein dat je gelukkig bent als je je auto door alle miniscule straatjes weet te manouvreren zonder schade. We wandelen even later nog wat door het dorp en genieten van een heerlijk diner in het restaurant. Daarna slapen we heerlijk.


  deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet vorige dag