DONDERDAG 19 JULI 2018

druivendrive

Waar zo'n bezoekje aan een supercharger al niet toe kan leiden... Gisteren had Ingeborg bij de poolbar in Girona een heerlijke rosat gedronken. Na even googlen ontdekte ze dat deze bodega redelijk in de buurt van Girona lag. (nou ja, redelijk...). Dus na een cappo bij deze supercharger, trokken we het binnenland van Catalonie in voor een prachtige rit.

De thermometer wees opnieuw 30+ aan, dus in de airco van de auto was het goed toeven op het heetst van de dag. De bodega Abadal lag prachtig in het bosrijke en heuvelachtige gebied. Het was er uitgestorven, maar de bodega was wel open. Door de hele setting had Ingeborg het idee dat het om kleinschalige wijnbouw ging. Onze monden vielen dus open toen de medewerkster vertelde dat de wijngaard zo'n 345.000 liter per jaar produceerde.

We reden weer terug naar Girona en laadden de auto weer vol. Voordat we weer bij het hotel aankwamen, kochten we nog wat broodjes voor de avond. Terug in het hotel luierden we weer bij het zwembad met een heerlijk boek.

Facebook

  deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet vorige dag | volgende dag