DONDERDAG 19 JULI 2018

druivendrive

Waar zo'n bezoekje aan een supercharger al niet toe kan leiden... Gisteren had Ingeborg bij de poolbar in Girona een heerlijke rosat gedronken. Na even googlen ontdekte ze dat deze bodega redelijk in de buurt van Girona lag. (nou ja, redelijk...). Dus na een cappo bij deze supercharger, trokken we het binnenland van Catalonie in voor een prachtige rit.

De thermometer wees opnieuw 30+ aan, dus in de airco van de auto was het goed toeven op het heetst van de dag. De bodega Abadal lag prachtig in het bosrijke en heuvelachtige gebied. Het was er uitgestorven, maar de bodega was wel open. Door de hele setting had Ingeborg het idee dat het om kleinschalige wijnbouw ging. Onze monden vielen dus open toen de medewerkster vertelde dat de wijngaard zo'n 345.000 liter per jaar produceerde.

We reden weer terug naar Girona en laadden de auto weer vol. Voordat we weer bij het hotel aankwamen, kochten we nog wat broodjes voor de avond. Terug in het hotel luierden we weer bij het zwembad met een heerlijk boek.

Vandaag reden we deze route:

We reden vandaag 385,6 kilometer, waarvoor 83,3 kWh energie nodig was. Het verbruik lag daarmee op 216 Wh/km. We vertrokken om 10:16 en kwamen aan om 18:13. Twee keer werd de auto geladen, waarbij er 64,2 kWh energie in de batterij werd toegevoegd. De gemiddelde rijsnelheid lag vandaag op 77,3 km/uur. De topsnelheid was 135,2 km/uur. Het hoogste punt van de dag lag op 929 meter. Buiten was het vandaag tussen de 22 en 39 graden Celcius.

Facebook

  deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet vorige dag | volgende dag