ZONDAG 1 JULI 2018

en route
vrijdag 13 juli 2018

Vandaag vertrekken we voor 3 weken naar het zuiden. Naar Zuid-Frankrijk en Spanje om precies te zijn. Tijdens deze rondreis bezoeken we oude bekenden en ontdekken we hopelijk mooie nieuwe bestemmingen. Hoe ver we vandaag rijden en waar we overnachten weten we nog niet. We zien wel.

logeren bij Belgen
zaterdag 14 juli 2018

Op deze nationale feestdag voor de Fransen zoeven we naar oude bekenden: Luc en Anja. In hun heerlijke B&B laten we ons 3 dagen verwennen door de culinaire kunsten van Luc en zijn lieve gastvrouw Anja.

allez les bleus!
zondag 15 juli 2018 en maandag 16 juli 2018

Met twee dagen in de Aveyron is het motto: Niets moet, alles mag! Misschien brengen we een bezoekje aan Belcastel of Albi. Of gaan we toch de vliegtuigfabriek in in Toulouse? Ook mooie natuur genoeg hier met de Gorge de Tarn. Mar misschien kiezen we wel voor het utltieme relaxen in de tuin van de B&B.

girona
dinsdag 17 juli 2018 t/m vrijdag 20 juli 2018

Na een rit van zo'n kleine 4 uur komen we vandaag aan op de plek waar we het relaxen gaan voortzetten: Pau, Girona. We strijken neer in een heerlijk hotel dat we al eerder bezochten. Girona biedt veel, weten we inmiddels, mooie dorpjes, lekker weer, wijngaarden, een supercharger (:), afwisselende natuur EN de ijsjes van ijssalon Rocambolesc, van een van de drie broers Roca, eigenaren van het op een de beste restaurant ter wereld.

leven als God in...
zaterdag 21 juli 2018 en zondag 22 juli 2018

Opnieuw terug naar een oude bekende: Fuentespalda. Wie kent het niet?! We trekken het binnenland in van Aragon, een provincie die ons vorig jaar aangenaam verraste. Met mooie dorpjes en natuur brengen we twee nachten door in een heuse toren. Hopelijk tijd genoeg om onderweg de wijnkathedraal in Gandesa te bezoeken en Villlafranca del Penedes aan te doen om de frunk en trunk te vullen met cava en rose.

beetje om...
maandag 23 juli 2018 en dinsdag 24 juli 2018

We rijden vandaag een beetje uit de richting om twee nachten te kunnen verblijven in het Vivood Landscape Hotel. Erwin zag het hotel en het MOEST in de route worden opgenomen. En er was ook weinig voor nodig om Ingeborg ervan te overtuigen. Nog geen idee wat we er gaan doen. Misschien wel een bezoekje aan Macisvenda.

going north
woensdag 25 juli 2018

Vandaag een rijdag, want we rijden richting onze bestemming in het noorden: Baskenland. Hoezo we waren een beetje uit de richting? Na een rit van een kleine 500 km eindigen we in hartje centrum op het Plaza de Espana in Madrid. We laten ons lekker onderdompelen in de gekte van deze bruisende stad en overnachten in een hotel met, jawel, een Tesla oplader.

wijnwalhalla
donderdag 26 juli 2018

We trekken verder vandaag naar het riojagebied. Dat gaat helemaal goed komen! Wellicht brengen we eerst de ochtend nog door in Madrid.

Bilbo en Vizcaya
vrijdag 27 juli 2018 en zaterdag 28 juli 2018

Vanuit een hotel tussen de wijnranken brengen we de komende dagen door in het land van de Basken. Al jaren staat dit gebied op het wensenlijsje van Ingeborg. Uiteraard brengen we een bezoek aan Bilbao, maar we zullen ook de mooie wijnhuizen/bodega's aandoen.

pintxos, what else?
zondag 29 juli 2018 t/m dinsdag 31 juli 2018

Vanuit een klein hotelletje zetten we onze verkenningstocht door Baskenland voort. We kijken uit naar de mooie ruige kustlijnen en baaien, prachtige uitzichten en zullen ons vast en zeker te goed doen aan de pintxos.

een stad voor lekkerbekken
woensdag 1 augustus 2018

Bij een bezoek aan Baskenland kan San Sebastian natuurlijk niet ontbreken. Het wordt wel de culinaire hoofdstad van de wereld genoemd. WE gaan het zien!

op herhaling
donderdag 2 augustus 2018 en vrijdag 3 augustus 2018

Vandaag rijden we Frankrijk weer binnen met de bestemming St Emillion. Daar overnachten we weer in een B&B van Belgen waar we al eerder waren. Wat we gaan doen weten we nog niet. Misschien een citytripje naar Bordeaux?

en weer naar huis
zaterdag 4 augustus 2018

We gaan lekker cruisen. Met een beetje geluk helemaal tot thuis, maar als het weer en/of verkeer tegen zit lassen we misschien nog een extra stop in.


  deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet volgende dag