VRIJDAG 20 JULI 2018

uitzichten en bodegas

Vanochtend stond een oude bekende op het programma: Cap de Creus. Dat prachtige Parc Natural net boven Cadaques. Eigenlijk doen we bij elk bezoek aan de provincie Girona dit park wel aan. Zo mooi!.

Omdat we bedacht waren op drommen toeristen in het hoogseizoen, vertrokken we voor ons doen vroeg uit het hotel. Wat denk je: we hadden het park bijna voor ons alleen.

Dus op ons gemakje rondgestruind en gekeken. Heerlijk. Daarna stonden er nog wat bodega's op het programma. Met, uiteraard, een tussenstop in Girona om te laden. Het was weer heerlijk sightseeing. Sushihapjes op de kamer en wat luieren bij het zwembad maakten ook dit weer tot een heerlijke vakantiedag.

Vandaag reden we deze route:

We reden vandaag 259,9 kilometer, waarvoor 57,4 kWh energie nodig was. Het verbruik lag daarmee op 221 Wh/km. We vertrokken om 10:17 en kwamen aan om 17:18. Eén keer werd de auto geladen, waarbij er 59,5 kWh energie in de batterij werd toegevoegd. De gemiddelde rijsnelheid lag vandaag op 62,8 km/uur. De topsnelheid was 140,0 km/uur. Het hoogste punt van de dag lag op 288 meter. Buiten was het vandaag tussen de 23 en 38 graden Celcius.

Facebook

  deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet vorige dag | volgende dag