DINSDAG 24 JULI 2018

iets verder dan Vleuten

We gaan op bezoek bij Agnes en Bauke, die in Macisvenda een huis hebben. Dus eerst naar Murcia, waar we de auto ook nu weer propvol laden terwijl wij in het moderne en grote winkelcentrum ronddwalen in een babykledingzaak, de Apple store en allerlei andere winkeltjes. De tijd vliegt voorbij. Dan door naar Macisvenda, waar we met open armen ontvangen worden. Wat zijn het toch lieve mensen, die we tot een paar jaar geleden alleen maar kenden via Facebook.

We vliegen nog even met de drone en maken foto's van zowel het huis van Agnes en Bauke als van Monique en Albert (die in Nederland zijn). Ze zijn er allemaal erg enthousiast over. Dan krijgen we een uitgebreide barbeque en tegen half negen rijden we terug naar Vivood.

Het was een trip van ruim 300 kilometer (een stuk meer dan in Nederland naar Vleuten op- en neer), maar het was zeker de moeite waard!

Vandaag reden we deze route:

We reden vandaag 300,6 kilometer, waarvoor 70,0 kWh energie nodig was. Het verbruik lag daarmee op 233 Wh/km. We vertrokken om 10:52 en kwamen aan om 22:12. Eén keer werd de auto geladen, waarbij er 61,1 kWh energie in de batterij werd toegevoegd. De gemiddelde rijsnelheid lag vandaag op 78,0 km/uur. De topsnelheid was 135,2 km/uur. Het hoogste punt van de dag lag op 681 meter. Buiten was het vandaag tussen de 21 en 43 graden Celcius.


  deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet vorige dag | volgende dag