ZATERDAG 21 JULI 2018

op naar de toren

Vandaag was weer een dag van verplaatsen. Voor twee nachten zouden we weer het heerlijke hotel Torre del Visco aan doen. Gelegen in het binnenland bij Tarragona, net over de grens met Aragon.

Een landschap van druiven (uiteraard!) en olijfbomen. Waar niet-Spaanse toeristen een zeldzaamheid zijn. De weg er naartoe voerde ons langs het drukke Barcelona.

We stonden zelfs even in de file! Bij Tarragona moest er even geladen worden en daar maakten we een nieuwigheid mee. Een wachtrij bij de lader! Er waren dan ook maar twee laders... Gelukkig wisten we een hotel met een destination charger niet ver ervandaan.

Dus daar eerst maar even lunchen. Toen we terug kwamen was er bij de superchargers geen kip meer te zien. We vervolgden onze reis door het prachtige landschap en kleine dorpjes. Bij het hotel kwamen, bleken we in de poortkamer te slapen.

We ploften neer op het terras met een drankje en genoten van de rust en het uitzicht. Om 20.00 uur schoven we aan tafel in het restaurant van het hotel voor allerlei heerlijkheden. Wat hebben we het toch heerlijk deze vakantie!


  deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet vorige dag | volgende dag