ZONDAG 15 JULI 2018

warmpjes

We stappen net onder de douche vandaan en zijn weer een beetje afgekoeld. Dat was wel nodig, want de thermometer wees vanmiddag 35 graden aan in Albi. Albi is een mooi stadje met een centrum vol met rode huizen en een prachtige kathedraal. Drie jaar geleden bezochten we het ook maar toen regende het flink. Dus vandaag op herhaling. Het was echt prachtig! De auto hadden we aan de andere kant van de Tarn achter gelaten en we hadden besloten naar het centrum te lopen.

Dat was prima, maar wel flink warm. We struinden door de straatjes en verwonderden ons over de uitdossingen en getoeter van de Fransen in verband met de finale van het WK voetbal. We aten een heerlijke crepe en reden weer terug. Dit keer met een volle accu, want dat laden hier in de omgeving is nog wel een dingetje. Vanochtend probeeerden we het in een dorpje 22 km verderop, maar dat wilde niet echt lukken. Gelukkig gaat het laden van de individuele mens hier wel prima, met de culinaire kunsten van Luc.

Vandaag reden we deze route:

We reden vandaag 159,8 kilometer, waarvoor 30,8 kWh energie nodig was. Het verbruik lag daarmee op 193 Wh/km. We vertrokken om 10:17 en kwamen aan om 16:30. Vijf keer werd de auto geladen, waarbij er 59,6 kWh energie in de batterij werd toegevoegd. De gemiddelde rijsnelheid lag vandaag op 69,0 km/uur. De topsnelheid was 112,7 km/uur. Het hoogste punt van de dag lag op 797 meter. Buiten was het vandaag tussen de 17 en 39 graden Celcius.

Facebook

  deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet vorige dag | volgende dag