WOENSDAG 18 JULI 2018

opladen in Girona

Je zou zeggen dat we na 5 dagen in de vakantie wel aardig waren bijgekomen. Natuurlijk is dat ook zo en toch stond deze dag in het teken van opladen. Nadat we heerlijk op het terras van het hotel hadden ontbeten, reden we naar Girona. Immers de auto had de nodige stroom nodig. Allereerst besloten we de stad aan te doen. We waren er vorig jaar ook en we vonden het erg leuk om nog een keer terug te gaan. Niet in de laatste plaats om weer een ijsje te eten bij Rocambolesc. Dus struinden we door de leuke straatjes en langs winkeltjes in het oude centrum van Girona.

De ijzaak was snel gevonden: softijs van mojito of watermeloen was bij 30 graden natuurlijk geen straf. En passant werd er nog een leuke handtas gescoord en we beklommen opnieuw de stadsmuur voor een mooie wandeling en uitzicht over de stad. Het was wel puffen, maar ook de moeite waard.

Na dit alles besloten we de supercharger aan te doen even ten zuiden van Girona, die een jaar geleden geopend was. Nou, dat was een goed idee! De Tesla charger stond op het parkeerterrein van een PGA golfbaan. Met twee hotels en een complete luxe woonwijk in aanleg keken we onze ogen uit en streken we neer bij de poolbar. De tapas, mocktail en rosat waren snel besteld en zo konden ook wij aan het opladen beginnen!

Daarna reden we terug naar ons heerlijke hotel, waar we lui op een ligstoel de rest van de middag en het begin van de avond doorbrachten. We aten die avond in het restaurant van het hotel, heerlijk buiten op het terras.

Facebook

  deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet vorige dag | volgende dag