MAANDAG 1 MEI 2017

toeren door de wijnstreek

Na het ontbijt checken we uit en rijden we naar Vilafranca del Penedès. Dit is de plek waar het "wijnvaten" hotel staat, waar Ingeborg graag een nachtje had verbleven, maar het helaas vol was. We bewaren 'm zeker voor een volgende keer. Al geldt dat voor meer plekken die we tijdens het zoeken naar volgende overnachtingsplekken hebben gevonden. We hebben weer echte pareltjes gezien.

Helaas blijkt de wijnmakerij van het hotel gesloten vandaag, dus rijden we door naar Cordiniu, waar we vorige keer ook waren en Ingeborg een paar heerlijke flessen cava kocht. Dat moet ook deze keer gebeuren. Dan toeren we nog wat door de omgeving en draaien de autopista weer op richting Peralada, waar we vannacht zullen overnachten in een hotel op een golf resort. Daar aangekomen fantaseren we eerst even over een huis aan deze golfbaan, want er staan een partij mooie keetjes zeg. Maar als we een beetje op internet zoeken en de prijzen zien laten we het lekker bij dromen.

Na een heerlijke maaltijd in het restaurant van het hotel vallen we al snel in slaap.

Vandaag reden we deze route:

We reden vandaag 280,2 kilometer, waarvoor 66,5 kWh energie nodig was. Het verbruik lag daarmee op 237 Wh/km. We vertrokken om 10:56 en kwamen aan om 16:18. Twee keer werd de auto geladen, waarbij er 79,2 kWh energie in de batterij werd toegevoegd. De gemiddelde rijsnelheid lag vandaag op 84,7 km/uur. De topsnelheid was 151,3 km/uur. Het hoogste punt van de dag lag op 252 meter. Buiten was het vandaag tussen de 10 en 23 graden Celcius.

Facebook

  deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet vorige dag | volgende dag