VRIJDAG 28 APRIL 2017

en nu?

Als we 's morgens wakker worden schijnt het zonnetje opnieuw volop. We besluiten te vragen of er nog een nachtje bij geboekt kan worden, want we willen graag wat meer van deze omgeving zien. Dat kan, maar dan moeten we wel van kamer wisselen of we dat een probleem vinden. Natuurlijk niet, zeker niet als daarna duidelijk wordt dat we naar de suite bovenin de toren gaan. De prijs van de kamer blijf vrijwel gelijk. Dus worden de koffers ingepakt, zodat personeel ze later kan verhuizen. We zijn helemaal happy.

Na een heerlijk ontbijt, dat aan een grote tafel in keuken wordt geserveerd besluiten we een rondrit door de omgeving te maken. Diverse kleine dorpjes worden aangedaan en heerlijke smalle slingerende weggetjes gereden. We genieten volop. We besluiten nog een wandeling van een kilometer of 5 naar de beneden gelegen waterval te maken. Heerlijk (vindt Ingeborg)! De klim weer omhoog viel gelukkig redelijk mee.

Als we terug zijn in het hotel duiken we weer de wijnkelder in en gaan met een boek buiten zitten. In de avond volgt weer een heerlijke maaltijd en daarna maken we optimaal gebruik van onze suite.

Vandaag reden we deze route:

We reden vandaag 90,9 kilometer, waarvoor 19,6 kWh energie nodig was. Het verbruik lag daarmee op 216 Wh/km. We vertrokken om 11:06 en kwamen aan om 15:49. Eén keer werd de auto geladen, waarbij er 20,1 kWh energie in de batterij werd toegevoegd. De gemiddelde rijsnelheid lag vandaag op 43,4 km/uur. De topsnelheid was 95,0 km/uur. Het hoogste punt van de dag lag op 651 meter. Buiten was het vandaag tussen de 3 en 24 graden Celcius.

Facebook

  deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet vorige dag | volgende dag