DONDERDAG 27 APRIL 2017

goed uitgepakte gok

Omdat het nergens in Spanje of Frankrijk echt lekker weer lijkt te gaan worden de komende paar dagen wisten we niet goed wat we zouden gaan doen. Na wat zoeken op site van Tesla waar de zogenaamde destination chargers te vinden zijn (dit zijn normale laadpalen waar Tesla's gratis kunnen laden) kwamen we een leuk hotel tegen. Die boekten we dus maar, wetende dat het ook op die plek geen mooi weer zou zijn.

Onderweg naar het hotel dat in de voor ons ook nieuwe provincie Aragon ligt bleef het droog en tijdens het opladen in Tarragona kwam zelfs de zon een beetje door de wolken. Een storing op het werk viel precies op het moment dat wij daar stonden te laden, waardoor de tijd voorbij schoot en we met een veel vollere batterij dan de bedoeling was vertrokken. De route door de heuvels werd steeds mooier en de zon begon zelfs uitbundig te schijnen.

Onderweg valt het Erwin op dat er een oudere gele Seat achter ons aan rijdt die eerst wat capriolen uithaalt om een auto achter ons in te halen en dan vrijwel op de (virtueele) trekhaak van onze auto gaat rijden. Om 'm kwijt te raken stoppen we in een dorpje, maar direct achter ons stopt ook de gele Seat en springt een jonge knul er uit. Ingeborg stapt ook uit om wat foto's te schieten en de knul begint een heel verhaal over de auto. Hij is speciaal achter ons aan gereden en vraagt of hij even binnen mag kijken. Tuurlijk, kom maar zitten. En er mag ook een foto gemaakt worden. Oh en alsjeblieft nog een foto van hemzelf in een Tesla. Hij heeft waarschijnlijk vanavond de avond van z'n leven bij z'n vrienden :-)

Na een uurtje kwamen we aan bij de ingang van het hotel. Daar bleek dat we nog ruim 6 kilometer over een onverharde, maar prima te rijden weg door de bossen moesten slingeren. De auto werd er wel lekker stoffig van. Eenmaal bij La Torre del Visco vielen de monden open. Wat een mooie plek. Niets in de omgeving te zien, behalve groen, geen geluid, niets. Heerlijk! Er is zelfs een heuse wijnkelder waarin je drankjes kunt halen. We nestelen ons al snel met wat drinken op een bank in de zon. Rond half negen schuiven we aan voor het diner. Elke dag is er een verrassingsmenu en we laten het ons heerlijk smaken. Met volle maagjes storten we daarna in bed.

Facebook

  deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet vorige dag | volgende dag