ZONDAG 23 APRIL 2017

op naar Spanje

Na een kort verblijf in Beaune reden we vandaag verder. Van te voren hadden we ons reisdoel niet bepaald en zouden we gaan waar het weer lekker was. Gewoon op de bonnefooi. Dus kozen we Girona en omstreken waar de weersvoorspelling veel belovend was én omdat we dat deel van Spanje super vinden: mooie dorpjes, natuur en de zee.

Na weer een uitgebreid ontbijt gingen we op pad. We zoefden langs de gele koolzaad velden die langzaam plaatsmaakten voor de wijnstokken van Zuid-Frankrijk. Het moet gezegd, de wijnranken waren hier al veel verder uitgelopen dan in de Bourgogne. Onderweg hielden we enkele laadstops waar we ook heerlijk in de zon konden zitten. De thermometer wees zelfs al 27 graden aan!

Iets na half zeven draaiden we het terrein op van Mas Lazuli. Dit voormalige klooster deden we vorig jaar ook aan en terugkeren hier is een feestje. Ons genieten wordt hier zeker voortgezet.

Vandaag reden we deze route:

We reden vandaag 694,8 kilometer, waarvoor 157,5 kWh energie nodig was. Het verbruik lag daarmee op 227 Wh/km. We vertrokken om 09:50 en kwamen aan om 18:36. Vier keer werd de auto geladen, waarbij er 105,8 kWh energie in de batterij werd toegevoegd. De gemiddelde rijsnelheid lag vandaag op 104,9 km/uur. De topsnelheid was 148,1 km/uur. Het hoogste punt van de dag lag op 335 meter. Buiten was het vandaag tussen de 8 en 28 graden Celcius.

Facebook

  deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet vorige dag | volgende dag