zaterdag 19 juli 2008

fileleed
Vanmorgen bijtijds opgestaan, want onze laatste dag Yellowstone staat op het programma. We gaan vandaag het oostelijke deel van het park verkennen. Op de route vanaf Driggs zijn we daar al zonder te stoppen doorheen gereden, terwijl we veel mooie plekken tegen kwamen. Maar eerst natuurlijk koffie en ontbijt bij het boekenwinkeltje in Gardiner.

Iedereen in ons land kent het wel, in de file staan, wachtend tot de auto voor je weer een metertje opschuift. Saai en vervelend. Zo ging het hier vandaag ook regelmatig, alleen was het nu alles behalve saai en vervelend. De files in Yellowstone worden namelijk veroorzaakt door overstekend wild. In dit geval heel veel buffels die het gras aan de overkant van de weg toch groener vonden.

Maar niet alleen buffels zagen we vandaag. Ook een coyote, enkele herten en een antilope (of iets wat daar op lijkt). Daarnaast stopten we bij de Grand Canyon of Yellowstone, waar de rivier een werkelijk prachtige kloof heeft gecreeerd, met aan het einde een denderende waterval.

Ingeborg is nu de salade aan het maken en de verse tonijn gaat zo op de barbeque. Ons huisje in Chico en Yellowstone waren geweldig. En oh ja, voor we het vergeten (het is bij jullie in Nederland al de 20e): Yolanda gefeliciteerd met je verjaardag!

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet