woensdag 6 augustus 2008

we zijn weer thuis, maar...
Maandagavond hebben we na Sensi gegokt! Zeg maar vijftig dollar er door heen gejaagd. Erwin begon met een tientje en had na een tijdje een paar dollar winst. Billing ticket uit de gokkast gehaald en dan de verkeerde beslissing nemen. Niet naar de kassa lopen, maar 'm in een andere automaat stoppen. Na die 50 dollar was het ook genoeg. We kunnen ons nauwelijks voorstellen dat je hieraan verslaafd raakt, zo saai is het steeds weer op de knop moeten drukken.

Gisteren eerst onze drie koffers weer ingepakt en tegen elf uur bij de bagage opslag van het Palazzo achtergelaten. Daarna een taxi gepakt naar de M&M Store, want daar moest nog even gewinkeld worden. En toen weer een taxi terug naar het hotel. De auto en koffers laten komen en op naar Hertz.

Daar werd ineens ruim 100 dollar kosten in rekening gebracht voor een extra tank brandstof door het omwisselen van de auto. Na enig stampij gemaakt te hebben (we hadden de rode auto bijna vol ingeleverd en een minder volle groene meegekregen) werd e.e.a. alsnog ongedaan gemaakt.

De vlucht naar Londen ging voorspoedig (wel wat geschud zo nu en dan). Zeker omdat we nog naar twee stoelen bij de nooduitgang konden upgraden, dus lekker veel beenruimte. In Londen was meer dan zes uur wachten wel erg lang. Zeker omdat de vlucht naar Amsterdam ook nog eens meer dan een half uur vertraging had. Ook die ging verder voorspoedig en binnen 45 minuten stonden we op de Hollandse grond.

Toen bij de bagageband wachten op de koffers. En wachten. Tot er op het scherm kwam dat alle bagage van boord was. Behalve die van ons en nog vier anderen die vanuit Las Vegas waren gekomen. Dat zal dus wel op Gatwick mis zijn gegaan. Vanavond dus maar wassen wat we vandaag aan hadden. En vandaar ook nog geen foto's bij dit verslag. Het kabeltje om ze naar de Mac te halen zit ook in de koffer. Hopelijk krijgen we snel bericht van Servisair zodat we ze alsnog snel krijgen.

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet