zondag 3 augustus 2008

het cirkeltje is rond
Vanmorgen rond 10 uur reden we uit Tucson weg. Na een prima ontbijt en koffie bij de even verder op gelegen Tully Coffee begonnen we aan de ruim 700 kilometer lange rit naar de eindbestemming Las Vegas. Over de rit zelf is niet veel te vertellen. Alleen dat we door woestijnen reden, grote velden met Joshua Trees tegen kwamen en de weg vanaf Kingman richting Las Vegas de eerste 45 kilometer echt kaarsrecht is en dat over 100 kilometer slechts 4 flauwe bochtjes zitten.

Toen dook de Hoover Dam op. Daar was het natuurlijk druk. Toch nog even een stop voor wat foto's gemaakt. De brug die men bouwen is schoot al aardig op. Stonden er vorig jaar alleen nog maar een paar kolommen, nu was ook al een deel van het brugdek zelf zichtbaar.

In Las Vegas reden we naar onze eerste verblijfplaats TheHotel at Mandalay Bay. Onze suite op de 24e verdieping is werkelijk schitterend. Zowel in de huis- als slaapkamer is een mega groot plasma scherm aanwezig en ook in de badkamer kan TV gekeken worden.

Opnieuw volgden we de tip van Rudolph van Veen uit The Taste of Life op en togen naar de Burgerbar waar we allebei een heerlijke burger van Kobe beef bestelden. Ingeborg met parmaham, pepperjack kaas en guacamole. Erwin met bijna een ons verse truffel. Werkelijk smullen!

Daarna lieten we een taxi voorrijden en togen we naar het Bellagio. Daar bekeken we eerst de fonteinen show en vervolgens namen we plaats op de eerste rij voor de show "O" van Cirque du Soleil. Wat een spektakel. Met geen pen is te beschrijven hoe zo'n mengsel van waterballet, acrobatiek en clownschap overkomt. Echt anderhalf uur genieten. Ondanks de "wet seats", want zo nu en dan plonste er heel wat water over ons heen. Gelukkig is het buiten ook 's nachts een graad of 30, zodat je in een mum van tijd droog bent.

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet