maandag 21 juli 2008

eco toeristen
Gisteravond hebben we om Yolanda's verjaardag te vieren bij de Applebee allebei een heerlijke quasadilla burger gegeten (de rekening nemen we wel mee).

Vanmorgen niet al te vroeg opgestaan, waarna we onderweg gingen naar Rollinsville in de Rocky Mountains. Zoals verwacht waren de eerste 300 kilometer van de rit net zo saai als die van gisteren. Toen we Colorado inreden veranderde dat beeld snel, er kwamen steden in zicht. De eerste waar we stopten was Fort Collins. Daar bezochten we een mall, waar Ingeborg een nieuwe hippe Calvin Klein zonnebril kocht (de oude mist een schroefje en staat daardoor scheef). En we liepen de Hallmark winkel in, waar we allerlei leuke Hoops & Yoyo spullen vonden.

Daarna door naar Boulder, waar we in de Safeway supermarkt alvast het eten voor de komende dagen inkochten. Dan rijden we de bergen in. Na een kilometer of 25 omhoog rijden het plaatsje Nederland binnen. Nog een klein stukje verder (en hoger) ligt Rollinsville. Daar moeten we nog ruim 3 kilometer over dirtroad rijden om bij de Mountain View Chalet te komen. Onze monden vallen open van verbazing. Het is echt midden in het bos bovenop een berg met een waanzinnig uitzicht.

Het huisje zelf is heel erg knus (we slapen weer op zolder) maar wel van alle luxe voorzien. Zelfs draadloos Internet (via de satelliet) is beschikbaar.

En oh ja, die titel "eco toeristen", die slaat op het huisje. Er is namelijk geen normale electriciteit, alles draait op zonne-energie, die overdag accu's oplaad, zodat wij 's avonds het licht aan kunnen doen en TV kunnen kijken.

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet