maandag 31 juli 2006

we zijn er!
Vanmorgen zijn we om 6 uur opgestaan en zijn we via Capelle naar Schiphol gereden. Na een kopje koffie op naar gate D24 waar we inchecken op de vlucht naar Londen Heathrow in een toestel van British Midland. Op Heathrow kwamen we tien minuten later aan, waardoor we als dwazen van terminal 1 naar 3 moesten rennen om nog net voor het sluiten van de gate aanwezig te zijn. Gelukkig hadden we negen uur om uit te rusten.

De vlucht met Air Canada was prima. De beenruimte is veel royaler dan vorig jaar bij Martinair (Erwin kon z'n benen zelfs strekken!). Vanuit de lucht hadden we na 9 uur een mooi uitzicht over Vancouver en vele plekken die we vorig jaar bezochten. Eenmaal op grond de auto opgehaald. Geen Jeep, maar opnieuw een Ford Explorer Limited V8 met nog wat andere letters erbij. Dit is weer een nieuw model en nog luxueuzer dan die van vorig jaar, zoals een open dak, stoelverwarming, de bestuurdersstoel die vanzelf naar achter en voren schuift bij het in- en uitstappen en wie weet wat we nog meer ontdekken. Met deze auto gleden Surrey binnen en het oude gevoel van vorig jaar kwam al snel weer boven, want in no time zagen we Tim Hortens, Starbucks en Safeway, een mega supermarkt, waar we nog even de eerste boodschappen hebben gedaan.

Het hotel is prachtig, met een waanzinnig grote canadese vlag voor de deur. Een royale kamer op de 8e verdieping, maar natuurlijk konden we het niet laten om op de 21e even een fotootje te maken. Na 24 uur op tijd om te slapen.

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet