maandag 14 augustus 2006

golfing USA
Vandaag een niet ingelaste relaxte dag. Na een geweldig ontbijt op het terras in onze bed-and-breakfast in Missoula vertrekken we richting Flathead Lake. Onderweg blijkt de highway 93 volledig opgebroken te zijn en rijden we meer over gravel dan asfalt en dat voor zo'n 70 kilometer. Dat schiet dus niet echt op.

Rond een uur bereiken we Polson aan de rand van het Flathead Lake. Van Brady (de eigenaar van de B&B) hadden we de tip gekregen om hier te gaan golfen. Het kost hier bijna niets (65 euro voor twee greenfees, twee sets clubs en een powercart). Je komt aan en je kunt gelijk starten. Hoezo een polo aan, een t-shirt voldoet ook. Wat nou etiquette? De baan is weer prachtig, maar het is wel zoeken naar de volgende hole. Geen probleem, want het is 26 graden en na een tijdje komt vanzelf de cart met frisdrank en versnaperingen voorbij. En om te laten zien hoe leuk het is, kun je hiernaast bij de links een filmpje bekijken.

Na afloop duiken we een McDonalds in (het moest er toch van komen). We bestellen een Quarterpounder, Double Cheesburger plus een grote frisdrank en betalen 4,75 dollar (ongeveer 3,80 euro). Daar kun je in Nederland niet voor bij Mac terecht.

We vervolgens onze route richting Whitefish langs het prachtige Flathead Lake, met op de achtergrond de Rocky Mountains. We bereiken onze eindbestemming, de Grouse Mountain Lodge, rond half zeven. En wat denk je, onze kamer kijkt uit op, je raadt het al, de golfcourse.

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet