zondag 29 juli 2007

relaxing sunday
Het is inmiddels bewolkt als we dit stukje typen, 18.20 uur, in afwachting van het onweer dat ons dagelijks eind middag/begin avond overkomt de laatste week. We zijn net terug van een bezoekje aan Zion National Park. Omdat je daar met de auto niet mag rijden, zijn we ook vanaf het visitors center meegereden met de shuttlebus die je door het park rondrijdt en aan het eind van de route uitgestapt bij de Temple of Sinawava. Vanaf daar hebben we de river trail gelopen tot het begin van de Narrows, een tocht die je door de kloof voert en waarbij je de voeten (en de rest van het lichaam) niet droog houdt. Lekker gewandeld, in de lichte regen, maar de temperatuur is weer meer dan prima. Tijdens het lopen waande je je in "squirrel walhalla", zoveel eekhoorntjes (en ook heel vette!). Sommige eekhoorns zijn zo tam dat Erwin ze kon aanraken en zelfs aaien.

Voor de wandeling lekker een cappucino gedronken in een koffietentje in Springdale, waar we ook wireless internet konden gebruiken. Ons huis "Grant Gulch" is immers bijna 4 km verwijderd van de "bewoonde wereld" dat een internet verbinding daar niet aanwezig is. Wat er wel is, is veel privacy! Onze dag begon met een "skinny dip" in de eigen hot tub. Wat een luxe zo'n buitenbadkuip met bubbels! Echt iets voor op het terras in de Sint Janshaven, maar dan kunnen we niet van dezelfde privacy gebruik maken, in verband met de pottenkijkers op de Euromast.... Wat een begin van de luie zondag! We aarzelden zelfs of we wel Zion National Park in zouden gaan, want het is hier in en om het huis zo goed toeven!
Al met al was het een lekker lui, relaxt dagje in een geweldige omgeving. We zijn klaar voor de hectiek en idioterie van Las Vegas morgen en overmorgen. Laat maar komen!

deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet