WOENSDAG 19 JULI 2017

een korte rit

Vandaag is onze vakantie begonnen! We zijn op de eerste plek van bestemming: Apeldoorn...

Omdat we voor de lange rit naar Denemarken niet extra vroeg uit de veren wilden, besloten we enkele maanden geleden om in de namiddag de voorafgaande dag te vertrekken. Lekker de auto volladen en slapen bij een Van der Valk, altijd goed! Dus reden we vanmiddag net na 15.00 uur weg uit Rotterdam.

De eerste stop was Oegstgeest om nog even bij mams langs te gaan. Het was broeierig warm, zoniet heet! Erwin had die ochtend nog gewerkt en Ingeborg had enig fatsoen in haar kapsel laten aanbrengen. Daarna snel de reistassen gepakt en dat was, met het warme weer, een kleine uitputtingsslag geweest.

Rond 18.00 uur arriveerden we bij de Cantharel. Gezellig ingericht en gelegen in het groen. Het was er super druk! We hadden via booking.com een lekkere grote kamer uitgezocht en dat verhoogde het vakantiegevoel! Gezellig wat gegeten en gedronken op het terras. De vakantie is begonnen!

Vandaag reden we deze route:

We reden vandaag 236,7 kilometer, waarvoor 47,6 kWh energie nodig was. Het verbruik lag daarmee op 201 Wh/km. We vertrokken om 08:32 en kwamen aan om 19:12. Drie keer werd de auto geladen, waarbij er 85,2 kWh energie in de batterij werd toegevoegd. De gemiddelde rijsnelheid lag vandaag op 88,4 km/uur. De topsnelheid was 143,2 km/uur. Het hoogste punt van de dag lag op 61 meter. Buiten was het vandaag tussen de 20 en 33 graden Celcius.

Facebook

  deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet vorige dag | volgende dag