ZONDAG 30 JULI 2017

stapelen

Vannacht sliepen we met onze hoofden tegen elkaar en gelukkig zonder ineens rechtop te gaan zitten, want zo'n stapelbed komt dan hard aan. We sliepen echter prima en hebben geen enkele last gehad van de bruiloft gasten. Of het moeten de buren geweest zijn die 's nachts bedachten dat ze nog wel even wat lichaamsbeweging nodig hadden om de extra calorieen er weer af te krijgen. En ook de balk midden in het huisje en de te lage deuren heeft vooral Erwin steeds weten te ontwijken.

We hadden bedacht dat we de boot van tien voor tien zouden nemen, zodat we de hele dag tijd hadden voor Kristiansund en Atlanterhavsvegen. Van die laatste begonnen we toen we aan land waren alleen met de bruggetjes te rijden en de boardwalk om een van de eilandjes te lopen. Het was namelijk nog heerlijk rustig, zodat we zelfs bovenop de bruggen konden stoppen om wat prachtige plaatjes te schieten. Het blijft een architectonisch hoogstandje.

Toen naar Kristiansund voor een lekker kop koffie in hetzelfde tentje als vorig jaar. Daarna naar de oude vuurtoren gewandeld en deze beklommen voor een uitzicht over de stad en vervolgens nog lekker even gestruind langs de haven. De tijd vloog voorbij. Dan even naar de supercharger om de auto van voldoende stroom te voorzien voor de hele Atlanterhavsvegen en terug. Langs de Atlanterhavsvegen opnieuw alle leuke plekjes die we vorig jaar al bezochten nog eens bekeken en bewandeld. Het was weer genieten.

Net voor vijf uur zetten we de auto weer stil op de parkeerplaats van Geitøya, zodat we vrijwel direct weer in het vikingschip konden stappen die ons terug naar het hotel bracht. Na een half uurtje lekker op een bankje in het zonnetje gezeten te hebben stapten we het restaurant binnen, waar Ingeborg van een biefstukje genoot en Erwin zich stokvis liet smaken. Daarna nog een uurtje in de kroeg en kort daarop stapten we weer zonder kopstoten in onze stapelbedjes.

Vandaag reden we deze route:

We reden vandaag 225,8 kilometer, waarvoor 39,9 kWh energie nodig was. Het verbruik lag daarmee op 177 Wh/km. We vertrokken om 10:03 en kwamen aan om 16:52. Eén keer werd de auto geladen, waarbij er 30,5 kWh energie in de batterij werd toegevoegd. De gemiddelde rijsnelheid lag vandaag op 57,9 km/uur. De topsnelheid was 98,2 km/uur. Het hoogste punt van de dag lag op 102 meter. Buiten was het vandaag tussen de 14 en 23 graden Celcius.

Facebook

  deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet vorige dag | volgende dag