VRIJDAG 4 AUGUSTUS 2017

Lofoten in optima forma

Lynnee, de eigenaresse van dit geweldige huis, staat al klaar met koffie en verse jus als we om half negen de huiskamer in lopen. Dan bakt ze de banaan pancakes, waarover in de recensies op Airbnb zo lovend wordt geschreven. Ze smaken inderdaad verrukkelijk.

Buiten is het strakblauw, dus snel op pad. Terug naar het zuidelijkste dorpje op de Lofoten met de korte naam Å. Onderweg stoppen we tientallen keren. Voor foto's op het zandstrand van Ramberg met z'n tuquoise water, voor koffie bij Anita's Sjømat, voor een wandeling door Reina of gewoon om even te genieten van het zonnetje en de heerlijke temperatuur. Dit zijn exact de omstandigheden waarvan we alleen maar hadden kunnen dromen toe we de Lofoten in de reisplanning opnamen.

Rond een uur of vijf komen we weer bij het huis aan en maakt Ingeborg een heerlijke maaltijd klaar, al is de exacte bediening van de kookplaat ons een raadsel. De vaatwasser krijgen we niet open ondanks al ons geklop op de deur, dus spoelen we de vaat maar gewoon af, zodat Lynnee ons morgen kan helpen.

Daarna spelen we nog wat met de drone, waarbij we een kort filmpje van het huis op Youtube zetten en Lynnee een Whatsapp met de link sturen. De volgende morgen is ze laaiend enthousiast en vind ze ons wereldreizigers nadat ze al onze filmpjes op Youtube heeft bekeken.

Facebook

  deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet vorige dag | volgende dag