MAANDAG 31 JULI 2017

op naar het noorden

Vanochtend vroeg op want we wilden het eerste bootje van de dag van Haholmen hebben. Toen we naar het restaurant liepen om te ontbijten was het windstil met een strakblauwe lucht. Gewoon warm! Nauwelijks te geloven dat het maar een graad of 14 was!

We genoten nog even van onze laatste momenten op deze bijzondere verblijfplaats. Daarna werden we met een snelle motorboot, ons vikingsscheepje was kapot, aan land gezet. Op naar Kristiansund en de eerste laadstop in Aspoya. Het was zonnig en heerlijk reisweer.

Dat duurde helaas niet lang. Hele donkere wolken pakten zich samen en de eerste echte regen in deze vakantie in Noorwegen kwam met bakken uit de lucht! Oei, dat zag er niet goed uit voor de rest van de dag!

In Orkanger (wie kent het niet?) stopten we bij een wol/ koffietent voor een heerlijke cappo. Het leek alsof de plaatselijke breiclub massaal was neergestreken! Wel gezellig en knus hoor.

We reden weer door een totaal ander gebied: boederijen en veel landbouw hier. Glooiend landschap. Toen we net voorbij Trondheim reden, klaarde de lucht gelukkig op en hielden we het de rest van de dag droog. Vroeg in de avond reden we Namsos binnen. We verbleven in Scandic Rock City, met uitzicht op het water.

Facebook

  deze website is ontwikkeld en gehost door InterBox Internet vorige dag | volgende dag